logga

Magnolia 'Galaxy'
Crocus
Trillium
Näsduksträdet i full blom
Ginkgo biloba 'Horizontalis'
Svart julros
Gremlins
Camellia japonica 'Coquettii.
Höst på altan. Ulriksdals Trädgård på Kivik.
Acer palmatum 'Beni komachi'
Höst. Ulriksdals Trädgård på Kivik.
Äppelpressning på Ulriksdals Trädgård på Kivik.
GDPR - Integritetspolicy

 

Den 25 maj 2018 införs nya regler för behandling av personuppgifter i enlighet med ett nytt EU-direktiv, GDPR. Detta är en förkortning av "General Data Protection Regulation".

Vår integritetspolicy syftar till att du som kund ska känna dig trygg i hur vi behandlar de personuppgifter som företaget, Edafos AB, samlar in. Dessa uppgifter krävs för försäljning och marknadsföring av företagets produkter.

Företaget har en databas, MS Access, där vi för in relevanta uppgifter såsom namn, adress, telefonnr, epost och kontaktens syfte. Motsvarande uppgifter kan också sparas i kontaktlista i vårt epost-program MS Outlook.

Enbart uppgifter insamlade vid kundkontakter och försäljning lagras. Vi köper inte eller inhämtar personuppgifter från tredje part. All hantering av personuppgifter är konfidentiell i företaget.

Vi säljer inte eller delar med oss av dessa personuppgifter till tredje part.

Insamlade personuppgifter används för leverans av varor till kund, fakturering, rådgivning och försäljning samt för utskick av Nyhetsbrev några gånger om året.

Om du önskar att insamlade uppgifter om dig ska raderas, skicka då vänligen epost till oss så tar vi omgående bort dina personuppgifter från företagets databas och kontaktlista i epostprogrammet. Dock med undantag av de uppgifter som vi enligt bokföringslagstiftning är skyldiga att spara.

Om du har några frågor om företagets integritetspolicy är du välkommen att kontakta oss.

Edafos AB
Lilla Norregatan 7A
271 35 YSTAD
Tel 0708-706 100
epost info@edafos.se