logga

Magnolia 'Galaxy'
Crocus
Trillium
Näsduksträdet i full blom
Ginkgo biloba 'Horizontalis'
Svart julros
Gremlins
Camellia japonica 'Coquettii.
Höst på altan. Ulriksdals Trädgård på Kivik.
Acer palmatum 'Beni komachi'
Höst. Ulriksdals Trädgård på Kivik.
Äppelpressning på Ulriksdals Trädgård på Kivik.
Kontakta oss

 

April 2018 sålde vi fastigheten Ulriksdal på Kivik. En mindre del av verksamheten med främst odling av japanska lönnar flyttar vi våren 2019 till Kåseberga och använder där marknadsnamnet "Aceratum - Kåseberga". Företagets kontor finns i Ystad, se adress nedan.

Denna webb om trädgården på Ulriksdal har vi endast kvar som ett historiskt dokument för nya och gamla kunder som vill ta del av webbens omfattande växtinformation. Plantskola, butik och visningsträdgård har alltså stängts. Välkomen att kontakta oss för att köpa lönnar i Kåseberga. Vi kommer fortsättningsvis också att sälja fruktpressar på postorder och i butik i Kåseberga.

Entrén
Entrén till Ulriksdals Trädgård på Kivik. Bilden är fotograferad i mitten av oktober och då lyser Acer japonicum'Attaryi' med sina röda höstfärger.

Våren 2018 sålde vi Ulriksdals Trädgård på Kivik och nu bor nya ägare i huset. Dessa driver inte plantskola och butik. Men kommer senare att ha verksamhet inom kultursektorn.

Vi planerar att fortsätta sälja fruktpressar på postorder över hela Sverige och att odla fram ett stort sortiment av japanska lönnar.

Om ni har frågor om detta är alltid välkomna att kontakta oss på vår nya adress:.

Edafos AB
Lilla Norregatan 7A
271 35 YSTAD
Tel 0708-706 100
epost info@edafos.se