I vår lilla plantskola finns ett exklusivt sortiment av japanska lönnar! Mer än 100 olika sorter.

Under säsong är plantskolan normalt öppen fredagar och lördagar kl 11 - 15. Samt efter föranmälan. Är vi på plats hjälper vi gärna er att handla fina lönnar under hela året. Ring oss och kolla på 0708-706 100.

Sortimentslista japanska lönnar år 2023. Läs mer>> Vi har fortfarande kvar fina exemplar av många sorter.

Några sorter är slutsålda, men mycket finns kvar att välja bland. Inte minst lönnar med fantastiska höstfärger. Välkomna! Tänk på att det aldrig är för sent att plantera en japansk lönn!

FRUKTPRESS - ERBJUDANDE!! 12 L fruktpress med 7 L kross för endast 5.400 kr! Begränsat antal i lager.
Läs mer>>

Tomt till salu i Kivik. Läs mer>>


Japanska lönnar och fruktpressar och lite till...

April 2018 sålde vi fastigheten Ulriksdal på Kivik. En mindre del av verksamheten med främst odling av japanska lönnar har vi sedan flyttat till Kåseberga. Där använder vi marknadsnamnet "Aceratum - Kåseberga". Aceratum betyder lönnsamling, vilket ju är ett passande namn för de mer än 100 olika sorter som vi har. Dessa odlar vi själva fram från småplantor.Tidigare har vi också sålt fruktpressar för att göra egen must av främst äpplen. Detta fortsätter vi också med och säljer främst på postorder över hela landet. Se länkar nedan.

 

....

Läs mer om Japanska Lönnar>>
Sortimentslista Japanska lönnar, år 2023>>

Läs mer om Fruktpressar>>

 

Öppet

Våra öppettider är begränsade. Under säsong har vi oftast öppet fredag och lördag kl 11-15. Men avvikelser kan förekomma. Därför bör du ringa, 0708-706 100 och kolla så att vi är på plats. Du får gärna ringa och kolla om vi är på plats under andra tider.

 

Kontakta

Vår lilla plantskola, döpt till "Aceratum - Kåseberga" finns på Peppingevägen 67-17, cirka 500 m inåt landet från Kåseberga vid Österlens sydkust. Vår närmaste granne är Kåseberga grönsaksodling med ekologisk odling av tomater och annat. Eftersom GPS:en inte alltid visar rätt väg, föreslår vi att du ringer oss, 0708-706 100, så lotsar vi dig rätt.

Företagets kontor finns i Ystad med postadressen Edafos AB, Lilla Norregatan 7A, 271 35 YSTAD. info@edafos.se, 0708-706 100. Alla försäljning sker i Kåseberga..