Nu har vi stängt plantskolan för säsongen och öppnar igen till våren. Är det något speciellt du vill handla, kontakta oss då gärna på mobilen.

Vill du handla så ring oss på 0708-706 100 för att avtala tid. Oftast är vi på plats i plantskolan.

ERBJUDANDE!! Kross- och stjälkavskiljare för vindruvor till mycket förmånligt pris!
Läs mer>>

ERBJUDANDE!! 12 L fruktpress med 7 L kross för endast 5.400 kr! Begränsat antal i lager.
Läs mer>>

Japanska lönnar och fruktpressar och lite till...

April 2018 sålde vi fastigheten Ulriksdal på Kivik. En mindre del av verksamheten med främst odling av japanska lönnar har vi sedan flyttat till Kåseberga. Där använder vi marknadsnamnet "Aceratum - Kåseberga". Aceratum betyder lönnsamling, vilket ju är ett passande namn för de mer än 100 olika sorter som vi har. Dessa odlar vi själva fram från småplantor.Tidigare har vi också sålt fruktpressar för att göra egen must av främst äpplen. Detta fortsätter vi också med och säljer främst på postorder över hela landet. Se länkar nedan.

Ingalill, som är den nya ägaren till Ulriksdal, har visningar och arrangemang i trädgården. Läs mera>

....

Läs mer om Japanska Lönnar>>
Sortimentslista Japanska lönnar, år 2021>>

Läs mer om Fruktpressar>>

 

Öppet

Våra öppettider är begränsade. Under säsong har vi oftast öppet fredag och lördag kl 11-15. Men avvikelser kan förekomma. Därför bör du ringa, 0708-706 100 och kolla så att vi är på plats.

 

Kontakta

Vår lilla plantskola, döpt till "Aceratum - Kåseberga" finns på Peppingevägen 67-17, cirka 500 m inåt landet från Kåseberga vid Österlens sydkust. Vår närmaste granne är Kåseberga grönsaksodling med ekologisk odling av tomater och annat. Eftersom GPS:en inte alltid visar rätt väg, föreslår vi att du ringer oss, 0708-706 100, så lotsar vi dig rätt.

Företagets kontor finns i Ystad med postadressen Edafos AB, Lilla Norregatan 7A, 271 35 YSTAD. info@edafos.se, 0708-706 100. Alla försäljning sker i Kåseberga.