logga

Magnolia 'Galaxy'
Crocus
Trillium
Näsduksträdet i full blom
Ginkgo biloba 'Horizontalis'
Svart julros
Gremlins
Camellia japonica 'Coquettii.
Höst på altan. Ulriksdals Trädgård på Kivik.
Acer palmatum 'Beni komachi'
Höst. Ulriksdals Trädgård på Kivik.
Äppelpressning på Ulriksdals Trädgård på Kivik.
Öppet Sortiment Presentkort Acer Camellia Magnolila Övriga Perenner Helleborus Paeonia
ccc

Presentkort

April 2018 sålde vi fastigheten Ulriksdal på Kivik. En mindre del av verksamheten med främst odling av japanska lönnar flyttar vi våren 2019 till Kåseberga och använder där marknadsnamnet "Aceratum - Kåseberga". Företagets kontor finns i Ystad, se adress nedan.

Denna webb om trädgården på Ulriksdal har vi endast kvar som ett historiskt dokument för nya och gamla kunder som vill ta del av webbens omfattande växtinformation. Plantskola, butik och visningsträdgård har alltså stängts. Välkomen att kontakta oss för att köpa lönnar i Kåseberga. Vi kommer fortsättningsvis också att sälja fruktpressar på postorder och i butik i Kåseberga.

Letar du efter en uppskattad och praktisk present till en trädgårdsentusiast?

Med ett presentkort till Ulriksdals Trädgård ger du en uppskattad present och dessutom får du ett vackert presentkort att överlämna.

Presentkortet kan omfatta inköp i vår plantskola och butik samt arrangemang i trädgården.

Utskrift och utskick av presentkort kostar 50 kr vid inköpsbelopp under 200 kr.

Kontakta oss med namn på mottagaren och belopp så skickar vi ett vackert presentkort att överräcka till jubilaren. Är det riktigt bråttom kan vi skicka digeital fil som du själv skriver ut på färgskrivare. Annars skickar vi pappersoriginal. Ange därför också din adress.